Over Double you

De man achter Double you is Bart Wuite.

Double you staat voor de W in mijn achternaam en voor Win-Win. Double staat voor mijn wens dat ik er dubbel en dwars voor u wil zijn.

Opgeleid als weg- en waterbouwkundig ingenieur (HTS Amsterdam) ben ik sinds 1980 aan het werk.  Bij diverse gemeentes, een adviesbureau, bij KEMA en op meerdere grote infrastructurele projecten heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan in kwaliteits-, proces- en risicomanagement. Veelal in de bouwsector.

Van het (toen nog) traditionele toezicht in de vorige eeuw ben ik meegegroeid naar aannemers met ISO 9001, project­kwaliteits­mana­gement, risicomanagement, interne kwaliteitsborging  en moderne contract­vormen.

Vandaag de dag staat het systeem met alle processen, procedures en formulieren al en heeft vooral implementatie en optimalisatie aandacht nodig. Dan gaat het bijvoorbeeld om begeleiding en coaching van  nieuwe en/of jonge medewerkers die het systeem nog niet (voldoende) kennen.

Mijn kracht schuilt in de mix van ruime ervaring en coaching en training skills, open staan voor frisse ideeën en inzicht in verandermanagement. Die kwaliteiten zet ik graag voor u in. 

Scroll to Top